Workshop: #opsec și Marketing Digital - protejează-te de atacuri cibernetice - 2018

Gabriel Cîrlig și Olteanu Cosmin au fost principalii speakeri la "Workshopul cu tema : #OPSEC și Marketing Digital 2.0" la  Facultatea de Administrație și Afaceri, în cadrul programului de master Marketing Strategic și Managementul Vânzărilor ( www.faa.ro/msmv ) și a programului de licență Marketing ( www.faa.ro/mk )!

     Studenți și persoane preocupate de siguranța cibernetică au aflat de la cercetători în securitate cibernetică, cum să se protejeze atât în viața privată, cât și la job, de atacurile cibernetice / hacking.

Gabriel Cîrlig, speaker la Kaspersky Security Analyst Summit (SAS) 2018, specialist securitate cibernetica IXIA și Cosmin Olteanu, coordonator program master Marketing Strategic și Managementul Vânzarilor – MSMV , FAA - UB, au aratat și au învățat persoanele prezente, cum să-și păstreze informațiile personale în siguranță și cum să recunoască cele mai frecvente metode de hacking ale secolului 21!
Evenimentul a avut loc luni, 16 Aprilie 2018, ora 11.30, în amfiteatrul Gheorghe Țițeica, et. 3, Facultatea de Matematica și Informatică

Parteneri Workshop:
   - PRBAR ( Patronatul Roman al Brokerilor)    
   - PRBAR Academy    
   - Asociația Pro Consumatori    
   - GT Auto Club Romania

#opsec #dataprivacy #marketing #cybersecurity #onlinemarketing #msmv